WIN EEN SET DUVALAY HOEZEN + KUSSENSLOPEN

Win een set Duvalay hoezen + kussenslopen

Heb jij al een Duvalay slaapzak? Of ben je van plan er een aan te schaffen voor deze zomer? Maak dan nu kans op een set hoezen + kussenslopen van Duvalay, t.w.v €150!

De zomer komt eraan en wij willen graag dat iedereen geniet van optimaal slaapcomfort tijdens de vakantie! Dit kan met de Duvalay luxe slaapzak, een oplegmatras en slaapzak in één. Ideaal voor in de caravan, camper, tent of boot!

Bij zo'n fijne slaapzak hoort natuurlijk een hoes met bijpassende kussenslopen! Daarom geven wij een setje van 2 hoezen en 2 kussenslopen weg. Leuk voor mensen die al een Duvalay slaapzak hebben, maar toe zijn aan een nieuwe kleur deze zomer. Ook leuk voor iedereen die nóg geen Duvalay heeft, maar wel van plan is om deze zomer stijlvol te genieten van optimaal slaapcomfort met een Duvalay slaapzak.

Hoe maak je kans? Maak een foto van de plek waar jij je Duvalay Slaapzak gebruikt of zou willen gebruiken. In de caravan, camper of tent? Gewoon thuis? Op een bijzondere plaats? Kies je favoriete plek uit en plaats de foto in de reacties bij onze Facebook-post (vanaf 28/5, 19:00). 

www.facebook.com/DuvalaySlaapcomfort

- Winnaar wordt bekend gemaakt op 30 juni
- Maat en kleur naar keuze