Dragons' Den

Partnerschap met Hilary Devey

Het bedrijf heeft een sterke groei gemaakt na het programma van the Den vorig jaar. Duvalay heeft verschillende gesprekken gehad met diverse marktleiders, inclusief Virgan Atlantic, wat resulteerde in een skype gesprek met Richard Branson, zijn visie, "Everyone should have a Duvalay"! Iedereen zou een Duvalay moeten hebben!

Hilary Devey, Liz and Alan at the Dragons' Den studioDaarnaast richten wij ons op Europa en daarbuiten. De telefoontjes, email en algemene feedback geven aan dat we op de juiste weg zitten! Maar er wordt altijd weer gestreefd om het elke keer weer beter te doen voor onze klanten, om meer kwaliteit en waarde voor het geld te bieden!

Wij ontwikkelen voortdurend nieuwe producten, aangezien uw comfort de passie van Duvalay is! Wij zijn van mening dat samen met de hulp van Hillary en haar team, wij door kunnen gaan met deze innovatieve producten en dat wij ons nog beter kunnen richten op de behoeftes van de klant.

Een ding zal nooit veranderen! Onze inzet voor het creëren van hoogwaardige producten voor onze klanten die optimaal gebruik willen maken van slaapcomfort...waar dan ook!