Over ons

Het concept van Duvalay is eenvoudig maar zeer doeltreffend te noemen! Matras-toppers ontstaan uit pure noodzaak.

Samen met de vele miljoenen mensen die wereldwijd tijdens de vakanties hun caravan gebruiken als thuis. Liz en Alan Colleran werden jaren geteisterd door slapeloosheid en rugpijn tijdens de kampeer vakanties door het bed in hun caravan! Niet uitgerust in de ochtend wakker worden in een prachtige omgeving en hierdoor niet optimaal kunnen genieten van het kamperen!

Gedreven door het succes

In 2003, na tientallen jaren van ongemak en ontevredenheid over de kwaliteit en de waarde van bestaande caravanbedden, kwamen Liz en haar man Allan Colleran op het idee van een innovatieve, superieur, comfort verhogende matras-topper. Het doel van de Collerans was om gebruik te maken van de lichaamssparende luxe van de opkomende memory foam-technologie, het drastisch verbeteren van hun levensstijl, evenals het vullen van een al te duidelijk gat in de markt.

Werkend vanuit de woonkamer van hun huis, maken Liz en Alan hun droom werkelijkheid! De start van een uitgebreid ontwerpproces, het testen en opnieuw testen van tal van stijlen en materialen tot het Duvalay's lichtgewicht, draagbare memory-schuim werd geboren.

Snelle groei

Al snel werd duidelijk dat het bedrijf een zeer succesvol idee op de markt had gebracht. Door zeer tevreden klanten en diverse aanbevelingen kreeg Duvalay al snel een marktleidende positie in Engeland. De eerste fabriek werd geopend in Dewsbury, Yorkshire, hier werd het originele Duvalay draagbare matras-topper-concept ontwikkeld in verschillende maten. Tevens zijn deze toppers ook op maat te maken! Geschikt voor caravans, campers, vrachtwagens, boten, voor op reis maar ook geschikt voor thuisgebruik!

Den Dragons 'en daarbuiten

Het Duvalay verhaal werd in Engeland explosief bekend in 2011 toen Liz en Alan samen met hun geliefde product, de Duvalay memory foam slaapzak, begonnen aan een zenuwslopend reis naar de Dragons 'Den. Hun uiterlijk leidde tot nationale naamsbekendheid, wanneer, Hilary Devey, 'Dragon' en Pall-Ex imperium oprichter, de Duvalay’s als een fantastische, veelzijdige en unieke aantrekkingskracht herkend.

Door het succes van de Dragons 'Den, waren Liz en Alan genoodzaakt te verhuizen naar een ruimere locatie in Gomersal. Compleet met kantoorruimte en een gastvrije, huiselijke, drop-in showroom, voor de complete Duvalay productielijn.

Partnerschap met Swift Group en verdere groei

Geen wonder dat de grootste Britse caravan fabrikant, de Swift Group, gevestigd in East Yorkshire, een exclusieve en revolutionaire deal heeft ondertekend om de comfortabele Duvalite matrassen Duvalite’s te plaatsen in hun top-of-the-range caravans en campers.

Met wereldwijde uitbreiding in volle gang en veel spannende projecten in aantocht, streeft Duvalay voortdurend naar een hoogwaardig slaapcomfort voor iedereen!